• Een gratis schipper
  • Splinternieuwe jachthaven
  • Op maat gemaakte programma’s

Zeilen op de Noordzee met een van onze unieke charters staat iedere keer weer garant voor een avontuur dat je bijblijft. Bij ons kun je vanuit de mooie haven in Cadzand moderne veilige zeilboten huren met of zonder schipper. Kies je voor een van onze Noordzee charters met schipper? Dan krijg je van ons de diensten van de schipper gratis.

Bepaal waar jij naartoe wilt tijdens zeilen op de Noordzee

Natuurlijk kun je tijdens het zeilen op de Noordzee dicht bij de Nederlandse kust blijven. Maar ook het maken van een prachtige zeiltocht naar België, Frankrijk of Engeland behoort tot de mogelijkheden. Jij bepaalt zelf jouw vaarroute, of je laat het varen aan onze schipper over. Ga jij het avontuur aan met een van onze charters op de Noordzee?

Segelboot mieten Holland

Contact

Leren zeilen op de Noordzee

Naast het verhuren van moderne zeilboten doen wij meer. Wij verzorgen bijvoorbeeld ook zeiltrainingen. Zo leer je snel hoe je een zeilboot bestuurt en hoe je omgaat met de golven van de Noordzee. Na het volgen van onze training kun je vol vertrouwen zeilen op de Noordzee met vrienden of familie!

Ontdek de mogelijkheden voor teambuilding op de Noordzee

Het zeilen op de Noordzee met onze charters is een perfecte invulling voor een teambuildingdag met collega’s. Huur meerdere zeilboten en houd jouw eigen regatta of volg met collega’s een workshop zeilen. Wij vertellen je graag meer over het zeilen en de vele mogelijkheden! Meer weten of direct huren? Bel ons gerust op +32 477 633 733, stuur een e-mail naar info@channelsailing.be of vul het contactformulier in.

Bekijk ook eens:

Zeilboot huren Grevelingen | Boot huren Oosterschelde | Zeilboot huren Veerse Meer

Zeilevents en teambuilding