• Een gratis schipper
  • Splinternieuwe jachthaven
  • Op maat gemaakte programma’s

Wij maken het zeilboot huren bij Grevelingen mogelijk met een ruim aanbod aan verschillende moderne zeilboten. Bij het boot huren bij Grevelingen parkeer je aan de mooie haven van Cadzand in Zeeuws-Vlaanderen, waarna je op jouw eigen zeilboot stapt en op avontuur gaat op de Noordzee.

Jouw eigen zeilboot huren bij Grevelingen?

Wil je graag aan het roer staan van jouw eigen gehuurde zeilboot op de veranderlijke golven van de prachtige Noordzee? Dan kun je bij ons jouw ideale zeilboot huren nabij Grevelingen. Kies meerdere boten voor een spannende regatta met een groep collega’s of vrienden, of maak een prachtige zeiltocht naar het Deltagebied en probeer zeehonden te spotten!

Segelboot mieten Holland

Contact

Een boot huren bij Grevelingen met schipper

Wil je aan boord van jouw eigen zeilboot volledig ontspannen? Kies dan voor het huren van een zeilboot nabij Grevelingen met een eigen gratis schipper. Onze schippers zijn ervaren en kennen onze zeilboten goed. Jij bepaalt de route, zij varen voor je! Voor degenen die graag wat meer willen leren over het zelf besturen van een zeilboot, geven wij zeillessen. Jij leert hoe je jouw eigen boot bestuurt en voelt je zeker op de golven.

Boek jouw zeilavontuur

Boek nu jouw eigen zeilboot en zie uit naar een zeiltocht rond het prachtige Deltagebied rond het Nederlandse Grevelingen of naar een langere zeiltocht op zee. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de vele mogelijkheden! Wij zijn bereikbaar via +32 477 633 733 en info@channelsailing.be.

Anderen bekeken ook:

Zeilen Noordzee | Zeilboot huren Veerse Meer | Zeilen in Zeeland