Verhuur zeilboten

Events & Teambuilding

Meer dan 25 jaar ervaring in het verhuren van zeiljachten én zeil-events op maat, nu vanuit onze nieuwe thuisbasis in Cadzand-Bad.

Een prachtige professionele zeilboot huren vanuit het duinrijke Cadzand aan de zuidkust van Nederland? Wij maken het mogelijk! Kies jouw route en vaar naar Zeeland, België, Frankrijk of Engeland. Jouw eigen fun-sailrace organiseren met meerdere zeilboten? Ook dat is bij ons mogelijk voor een voordelige prijs.

Veiligheid voorop bij een zeilboot huren

Heb je zelf voldoende ervaring met varen op zee? Dan is het mogelijk om jouw eigen zeilboot te huren in Cadzand om zelf schipper te zijn. Jij bent verantwoordelijk voor de veiligheid van jouw gasten, crew en boot. Uiteraard zijn onze zeilboten zeewaardig en veilig. Liever een zeilboot huren met een schipper? Je krijgt onze schipper gratis bij het huren van een mooie zeilboot. Bekijk de mogelijkheden voor de verhuur van onze zeilboten.

Segelboot mieten Holland

Huur een zeiljacht en geniet van de Noordzee

GRATIS schipper indien gewenst

Cadzand: wandelen en stranden

Ontdek de vele restaurants in Cadzand!

Meer informatie over onze zeilboten

Onze Beneteau Oceanis-boten zijn modern, goed ingericht en perfect voor het varen op de zee. Dankzij onze persoonlijke service en meer dan 30 jaar ervaring in het verhuren van zeilboten reken je  op een heerlijk zeilavontuur op de Noordzee. Wil je meer weten over de mogelijkheden of een op maat gemaakte offerte ontvangen voor het huren van een zeilboot in Cadzand? Of wil je een teambuilding-dag of een bedrijfsuitje met zeilen organiseren? Ook dat is mogelijk.

Vraag meer informatie over de mogelijkheden

Ontdek de vele mogelijkheden wat betreft het huren van jouw eigen zeilboot, het nemen van zeillessen of onze andere diensten. Neem hiervoor contact met ons op. We vertellen je graag meer en hopen je te mogen verwelkomen in het prachtige Cadzand voor jouw dag op zee. 

Segeln Holland

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief