• Een gratis schipper
  • Splinternieuwe jachthaven
  • Op maat gemaakte programma’s

Wil jij een boot huren om de Oosterschelde in al haar pracht te ontdekken? Het Oosterscheldegebied telt ruim 350 vierkante kilometers, waarvan een gedeelte bij laag water droogvalt. De natuur rondom het water en Nationaal Park bieden adembenemend mooie uitzichten. Dit maakt een zeiltocht op de Oosterschelde tot een perfecte keuze voor een dag uit.

Een boot huren in Cadzand om de Oosterschelde te ontdekken

Bij ons is een boot huren voor het ontdekken van de Oosterschelde prettig en eenvoudig. Jij kiest de zeilboot die je wenst en bepaalt of je al dan niet gebruik wilt maken van een gratis schipper. Op de vaardag haal je jouw boot op in de mooie haven van Cadzand aan de Zeeuwse kust. Onze zeilboten zijn modern en veilig.

Segelboot mieten Holland

Contact

Teambuilding of zeilen met familie

Organiseer een leuke teambuilding-dag met collega’s, houd je eigen regatta met meerdere zeilboten of breng een dagje op zee door met vrienden of familie. Een boot huren bij de Oosterschelde maakt het mogelijk om niet alleen de Oosterschelde te bevaren, maar bijvoorbeeld ook de Noordzee, waarin de Oosterschelde uitmondt. Liever eerst wat zeillessen nemen? Ook dat is mogelijk bij ons!

Nu jouw boot huren voor de Oosterschelde

Neem contact met ons op en boek jouw eigen zeilboot. Vaar op de Oosterschelde of maak een zeiltocht naar België, Frankrijk of Engeland! Neem zeillessen bij ons of maak gebruik van een boot met een gratis schipper. We staan graag voor je klaar met ons brede pakket aan opties. Wij vertellen er graag meer over als je belt naar +32 477 633 733 of een e-mail stuurt naar info@channelsailing.be.

Bekijk ook eens:

Boot huren Oosterschelde | Jachtverhuur Zeeland | Bedrijfsuitjes zeilen