• Een gratis schipper
  • Splinternieuwe jachthaven
  • Op maat gemaakte programma’s

Een zeilboot huren voor op het Veerse Meer in Zeeland biedt je de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen op het water. De vele eilandjes in het 25 meter diepe Veerse Meer bieden een perfecte locatie voor een picknick of een korte pauze met een drankje. Hier vind je onder andere het Aardbeieneiland!

Met een zeilboot huren ontdek je het Veerse Meer met jouw eigen route

Plan een fijne dag weg in de buitenlucht en kies voor een zeiljacht huren voor op het Veerse Meer bij Channel Sailing. Haal jouw eigen zeilboot op in onze haven in het leuke Cadzand, met voldoende parkeergelegenheid voor je auto. Na een korte kennismaking met jouw gehuurde boot ben je klaar om jouw eigen route te varen! Wil je liever niet zelf achter het roer van jouw boot staan bij het zeilboot huren voor op het Veerse Meer? Dan kun je kiezen voor het huren van een zeiljacht inclusief gratis schipper.

Segelboot mieten Holland

Contact

Zeilen waar je maar wilt

Natuurlijk hoef je bij het zeilboot huren voor op het Veerse Meer niet gebonden te zijn aan een bepaalde vaarroute. Wil je toch liever een andere kant op, het Deltagebied bekijken of zeehonden spotten vanaf jouw zeiljacht? Jij kunt gaan en staan waar je wilt met jouw gehuurde zeilboot. Dankzij onze partners is het zelfs mogelijk om heerlijke diners en andere gemakken te voorzien aan boord.

Ontdek de rust van het zeilen

Ontdek de rust van het zeilen en boek nu jouw eigen zeilboot. Een zeilboot huren om het Veerse Meer te ontdekken is bij ons veilig, eenvoudig en heerlijk ontspannen. Ontdek de makkelijkste manier om een veilig zeiljacht te huren naar het Veerse Meer en neem contact op indien we je meer mogen vertellen over de vele opties! Wij zijn bereikbaar via +32 477 633 733 en info@channelsailing.be.

Anderen bekeken ook:

Verhuur zeilboot | Zeilboot huren Grevelingen | Boot huren Oosterschelde