Verhuur van zeilboten

Onze basis:
de nieuwe jachthaven van Cadzand-Bad

Onze verhuur van een zeilboot maakt het mogelijk om een spetterende dag uit (of een langere vaartocht) te organiseren met vrienden of collega’s. Je kunt (met de juiste ervaring) natuurlijk zelf een het roer staan, maar je kunt bij ons ook een zeilboot huren met schipper. Zo hoef je zelf alleen nog maar te genieten aan boord van een van onze mooie Beneteau Oceanis-jachten.

Verhuur van een zeilboot met je eigen schipper

Kies jouw schip en je bestemming en laat je rondvaren dankzij het huren van een zeilboot met schipper. De schipper die wij u voorstellen is gratis wanneer je ervoor kiest om bij ons een zeilboot te huren. Natuurlijk is het ook leuk om een vaart te organiseren als teambuildinguitje. Verdeel de taken aan boord en naar België, Frankrijk of Engeland, vanuit onze haven in Cadzand.

Wil je graag leren zeilen? Dat kan!

Leer zeilen van onze ervaren instructeurs en kies daarna welke zeilboot jou aanspreekt die bij ons in Cadzand te huur staat. Vanaf de zuidkust van Nederland maak je een prachtige vaartocht door Zeeland of langs de Belgische kust. Of kies je het ruime sop naar de kust van Frankrijk? Je leert alle vaardigheden en sta vol vertrouwen aan het roer. Je hebt de vrijheid en de kennis om te kiezen voor de verhuur van een zeilboot en zelf de boot besturen. Uiteraard kun je ook een ervaren schipper mee op zee nemen.

Organiseer jouw eigen regatta

De ontspannen sfeer aan boord van onze zeilboten maakt het mogelijk om met een groep mensen een prachtige zeiltocht te maken. Uiteraard is het ook mogelijk om voor de verhuur van een zeilboot te kiezen met meerdere groepen. Zo organiseer je met meerdere zeilboten een spannende regatta, die je desgewenst afsluit met een drankje of een gezellig diner samen. Wij regelen het graag voor je!

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden

Neem vrijblijvend contact met ons op en boek jouw gewenste zeilboot met of zonder eigen schipper bij onze verhuur. Dat wordt gegarandeerd genieten op zee! Bel naar +32 477 633 733 of stuur een e-mail naar info@channelsailing.be. We staan voor je klaar.

Anderen bekeken ook:

Zeilen Noordzee | Zeilen in Zeeland | Zeilen met kinderen

Prijzen en online boeken

Zeilboot huren? Channel Sailing is de professionele zeiljachtverhuurder in Cadzand.. In onze haven in Cadzand in Zeeland vindt u verschillende zeiljachten t/m 11 personen. Een zeilboot huren bij Channel Sailing staat garant voor een goede start voor uw zeilvakantie op de Noordzee of op de binnenwateren in Zeeland. Meer weten over de mogelijkheden om zeilboten te kunnen huren?

Prijzen incl. btw (niet voor bedrijven). Voor andere huurperiodes: ons contacteren aub.
Opgelet: online boeken is geen definitieve boeking – dit is een vrijblijvende aanvraag

Zeilboot huren

Een prachtige professionele zeilboot huren vanuit het duinrijke Cadzand aan de zuidkust van Nederland? Wij maken het mogelijk! Kies jouw route en vaar naar België, Frankrijk of Engeland. Jouw eigen regatta organiseren met meerdere zeilboten? Ook dat is bij ons mogelijk voor een voordelige prijs.

Veiligheid voorop bij een zeilboot huren

Heb je zelf voldoende ervaring met varen op zee? Dan is het mogelijk om jouw eigen zeilboot te huren in Cadzand om zelf schipper te zijn. Jij bent verantwoordelijk voor de veiligheid van jouw gasten, crew en boot. Uiteraard zijn onze zeilboten zeewaardig en veilig. Liever een zeilboot huren met een schipper? Je krijgt onze schipper gratis bij het huren van een mooie zeilboot. Bekijk de mogelijkheden voor de verhuur van onze zeilboten.

Meer informatie over onze zeilboten

Onze Beneteau Oceanis-schepen zijn modern, goed ingericht en perfect voor het varen op de zee. Dankzij onze persoonlijke service en meer dan 30 jaar ervaring in het verhuren van zeilboten reken je  op een heerlijk zeilavontuur op de Noordzee. Wil je meer weten over de mogelijkheden of een op maat gemaakte offerte ontvangen voor het huren van een zeilboot in Cadzand? Of wil je een teambuildingdag of een bedrijfsuitje met zeilen organiseren? Ook dat is mogelijk.

Vraag meer informatie over de mogelijkheden

Ontdek de vele mogelijkheden wat betreft het huren van jouw eigen zeilboot, het nemen van zeillessen of onze andere diensten. Neem hiervoor contact met ons op. We vertellen je graag meer en hopen je te mogen verwelkomen in het prachtige Cadzand voor jouw dag op zee.

Onze locatie: Jachthaven Cadzand

Jachthaven Cadzand

Cadzand-Bad is een unieke startlocatie voor het huren van een zeiljacht en is gelegen aan de Noordzee kust op het meest zuidelijke puntje van de Nederlandse kustlijn. Jachthaven Cadzand is nog maar recent geopend en dus is alles nog helemaal nieuw en voorzien van de modernste faciliteiten. Zo zijn de boxen extra ruim, wat het afmeren comfortabel maakt. De steigers zijn voorzien van sfeervolle led-verlichting. Boven het havenkantoor bevindt zich een klasse restaurant en een take-out vanwaar je mooi zicht hebt over de haven en het direct aanliggende strand.

Cadzand

Cadzand-Bad is de meest zuidelijke badplaats van Nederland. Een aangename plek omgeven door duinen en veel groen. Het strand behoort tot één van de mooiste van Nederland. Vele terrasjes, winkels en restaurants (waaronder 2 sterrenrestaurants) vindt men in het rustige dorp. Lees hier verder.

Waarom een zeiljacht huren bij Channel Sailing?

Onder het motto “we go the extra nautical mile for you”, gaan wij inderdaad dat kleine stapje verder en krijgt u bij Channel Sailing gegarandeerd de beste persoonlijke service!
Wij gaan er ook van uit dat zeilen voor iedereen is! Prijzen starten vanaf 70€ per persoon en dit inclsuief een ervaren schipper. Een zeiljacht huren is dus zeker ook voor zij die geen of te weinig zeilervaring hebben.
Voor het huren van een zeiljacht zit u dus goed bij Channel Sailing voor uw zeilvakantie op de Noordzee, naar Zeeland, België, Frankrijk of Engeland.
Channel Sailing wil niet de goedkoopste en niet de grootste zijn, maar wel de beste.

Vaargebieden

Afhankelijk van het tij en de weersomstandigheden kan u richting België, Nederland, Frankrijk of Engeland varen.
Route mogelijkheden langs de Noordzee kust naar België en Frankrijk met oversteek naar Engeland via de pas van Calais:
Vanuit starthaven Cadzand-Bad zeil je in 20 zeemijl naar Oostende. Vanuit Oostende is het 25 zeemijl naar Duinkerke.
Naar Calais is het 15 mijl zeilen. Vanuit Calais kun je dan de oversteek maken over de pas van Calais naar Dover in Engeland; dit is iets meer dan 20 mijl.
Je kunt met bovenstaande route natuurlijk zelf spelen door bijvoorbeeld op de heenreis een paar plaatsen langs de kust over te slaan en deze dan op de terugweg weer te bezoeken.
Rechtstreeks via Noordzee naar Engeland zeilen: naar Harwich is het nog geen 90 zeemijl zeilen. Naar Dover is het 80 zeemijl varen en naar Lowestoft is het 95 mijl.
Zeilen in Zeeland: natuurlijk zijn ook de Zeeuwse wateren zoals de Westerschelde, Oosterschelde, het Grevelingen meer, het Veerse meer, het Haringvliet en het Hollands Diep uitstekend te bereiken. Als je al eerder in Zeeland een zeilboot hebt gehuurd weet je hoe schitterend dit deel van Nederland is. Zo niet, laat je dan verrassen. Op deze site van de VVV lees je tal van leuke watersport en zeiltips.

De sterke punten van Channel Sailing zeilboten verhuur
  • Bijna 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke service
  • Correcte prijzen
  • Volledig uitgeruste en goed onderhouden Beneteau Oceanis zeiljachten
  • Moderne, nieuwe en gezellige jachthaven op de Noordzee
  • Ruime parkeermogelijkheid op wandelafstand van de jachthaven

Een zeiljacht huren dus?

Wenst u een goed uitgerust zeiljacht te huren vanuit de prachtige jachthaven van Cadzand? U bent bij Channel Sailing aan het juiste adres. Bij Channel Sailing kan een zeiljacht huren met een gratis schipper. Wenst u zelf te varen, dan kan u zonder vaarbewijs een zeiljacht huren. Belangrijk is dat u zich vertrouwd voelt met het jacht en u voldoende zeil- en manoeuvreer ervaring heeft op vergelijkbare zeiljachten. Veiligheid is top prioriteit: u ben, naast voor uzelf, verantwoordelijk voor zowel het zeiljacht als de bemanning Boek dus nu online of contacteer ons voor offerte en/of inlichtingen. Bel ons op het nummer +32 477 633 733 voor meer info of mail ons: info@channelsailing.be

Ook zeil-events, teambuildings en bedrijfsuitje

Neem uw klanten, relaties, vrienden of familie mee zeilen!
Op een zeiljacht heeft u alle tijd om elkaar in een ongedwongen sfeer beter te leren kennen of om bij te babbelen.
Indien er meer dan 1 jacht wordt gebruikt, dan kan een fun-regatta gevaren worden.
Ervaren schippers helpen u in deze top-ervaring op zee!
Zeilen combineren met een andere activiteit kan uiteraard ook.
U kunt de dag afsluiten met een na-borrel aan boord, een diner of een strand-barbecue.

Ook opleidingen

Ook organiseren wij opleidingen en zeilinstructie voor zowel de beginnende en de gevorderde zeilers.
Channel Sailing kiest voor kwaliteit en organiseert enkel gepersonaliseerde opleidingen met ervaren instructeurs.