• Een gratis schipper
  • Splinternieuwe jachthaven
  • Op maat gemaakte programma’s

Kies voor zeilen in Zeeland als de perfecte invulling van een familiedag, een uitje met vrienden, of een teambuilding-dag met collega’s. Bij ons huur je een of meerdere zeilboten die veilig zijn en goed onderhouden. Vanuit onze ligplaats in de haven van Cadzand vertrek jij met jouw moderne zeilboot.

Zeilen in Zeeland met of zonder schipper

Wil je zelf aan het roer staan van jouw zeilboot? Of laat je het besturen van de boot liever over aan een ervaren schipper? Wanneer je bij ons een van onze zeilboten huurt, kun je kiezen voor een gratis schipper die jou als een professional over de wateren rond Zeeland loodst. Zo heb jij alle tijd om te ontspannen en te genieten. Het is zelfs mogelijk om zeehonden te spotten met de kinderen!

Segelboot mieten Holland

Contact

Wil jij graag leren zeilen in Zeeland?

Wil je de fijne kneepjes van het zeezeilen onder de knie krijgen? Dan kun je bij ons eerst lessen nemen voor je een zeilboot huurt. Tijdens de lessen leer je hoe je jouw zeilboot bestuurt en veiligheid voor de boot, de passagiers en jezelf staan hierbij uiteraard voorop. Wij hebben 30 jaar ervaring met zeilen en helpen je graag.

Vraag meer informatie over het huren van een zeilboot

Boek nu jouw heerlijke dag op zee, of neem contact met ons op voor meer informatie over zeilen in Zeeland met jouw gehuurde zeilboot. Wij zijn bereikbaar via +32 477 633 733 en info@channelsailing.be.

Ook interessant:

Verhuur zeilboot | Zeilen met kinderen | Bedrijfsuitjes zeilen