• Een gratis schipper
  • Splinternieuwe jachthaven
  • Op maat gemaakte programma’s

Zeilen met kinderen op de Noordzee, of op een van de prachtige meren rond de zuidkust van Nederland, staat garant voor een dag uit die je niet snel zal vergeten. Bij ons huur je een veilige en moderne zeilboot. Wil je zelf aan het roer staan, of laat je de besturing van de zeilboot over aan onze ervaren schippers? Bij het huren van een zeilboot krijg je onze schipper er desgewenst gratis bij.

Zeilen met kinderen is genieten op het water met het hele gezin

Plan een fantastische dag uit met het hele gezin, of met vrienden die hun kinderen mee kunnen nemen voor een leuke dag op het water. Uiteraard is het belangrijk dat je ervaring hebt in het zeilen. Heb je dat niet, maar wil je toch graag een eigen zeilboot huren? Kies dan voor een boot inclusief gratis schipper. Zo kun je aan boord van jouw eigen zeilboot volledig ontspannen.

Segelboot mieten Holland

Contact

Naar het buitenland zeilen met kinderen

Waar vaar jij naartoe met jouw eigen gehuurde zeilboot? Er zijn mogelijkheden te over. Vaar vanuit onze haven in Cadzand naar België, naar Frankrijk of zelfs naar Engeland! Uiteraard is het ook fantastisch om te proberen zeehonden te spotten langs de Nederlandse kust. Jij bepaalt waar jullie naartoe varen.

Boek eenvoudig jouw zeilboot of volg zeillessen

Neem contact met ons op en boek nu vast jouw eigen zeilboot. Eerst wat ervaring opdoen met het zeilen? We bieden ook lessen! Wij vertellen hier graag meer over als je belt naar +32 477 633 733 of e-mailt naar info@channelsailing.be.

Bekijk ook eens:

Jachtverhuur Zeeland | Zeilen Noordzee | Zeilen in Zeeland