• Een gratis schipper
  • Splinternieuwe jachthaven
  • Op maat gemaakte programma’s

Ben je op zoek naar een prachtig zeiljacht dat te huur staat bij een jachtverhuur in Zeeland? Wij bieden zeiljachten te huur aan vanuit de haven van Cadzand. Cadzand is een plaats aan de Nederlandse zuidkust en heeft naast een duinrijke omgeving heerlijke restaurants en een fijn strand te bieden. Kies je bij ons voor een zeiljacht dat te huur staat? Dan start jouw avontuur op zee met het aan boord gaan in Cadzand.

Start jouw ideale vaartocht met een zeiljacht dat te huur staat

Het plannen van een vaartocht door Zeeland, of een lange vaart naar België, Frankrijk of Engeland is geen probleem met de boten van onze jachtverhuur. Uiteraard zijn er zeiljachten te huur in verschillende uitvoeringen en formaten. Een bijzondere teamdag invullen? Kies voor meerdere zeiljachten en houd je eigen regatta!

Het zeiljacht zelf besturen

Onze zeiljachten zijn te huur met of zonder schipper. Om de kosten hoef je het niet te laten om jouw schip te laten besturen door een ervaren schipper. Wanneer je bij ons kiest voor een zeiljacht dat te huur staat, dan is de dienst van een schipper gratis.

Segelboot mieten Holland

Contact

Volg bij ons zeilinstructies en ga zelf het water op

Wij bieden niet alleen zeiljachten te huur aan bij onze jachtverhuur, maar geven ook les in het besturen van een zeilboot op water van Zeeland. Met bijvoorbeeld een tweedaagse instructie kun je binnen korte tijd zelf een zeiljacht huren en aan het roer staan van jouw eigen boot. Uiteraard is de veiligheid van allen aan boord de verantwoordelijkheid van de schipper die de boot vaart. Met onze zeilinstructie kun je rekenen op een perfecte basis voor jouw eigen vaartochten.

Krijg meer informatie over de mogelijkheden

Bekijk onze zeiljachten te huur en boek nu jouw eigen avontuur op zee bij dé jachtverhuur in Cadzand, Zeeland! Heb je vragen? Vul het contactformulier in, bel naar +32 477 633 733 of stuur een e-mail naar info@channelsailing.be. Wij denken graag met je mee.

Ook interessant:

Zeilboot huren | Zeilboot huren Veerse Meer | Bedrijfsuitjes zeilen